Skip to content

Модел Deco M

Удобство и сигурност!

drawnAsset 6

Механична сигурност

Солидна механична заключваща система с 6 активни точки на заключване и 2 пасивни шипа. Общо 8 точки на заключване.

drawnAsset 2

Отлична изолация

Моделът притежава уплътнение в крилото и касата, както и отлична шумо- и топлоизолация, благодарение на пълнежа от минерална вата в крилото.

Предимства

Probox

Има ли значение как са монтирани в крилото заключващата брава и секретният патрон? Масивен стоманен механизъм с обща дебелина 7,2мм, защитаващ заключващия механизъм. Развалцован борд и високо закалена рингова защита за предпазване на патрона от изкъртване.

Сигурна защита

Сигурността на вашия дом е поверена на патрон Солид 10, който представлява 10 щифтов патрон, с изключително голяма секретност и с много възможни комбинации. Ключът е ямков, с нов ергономичен дизайн. Благодарение на по-добрия захват, ключът пасва идеално в ръката и прави ежедневната му употреба много лесна.

Характеристики

При патронната брава секретността е в патрона, който е външен елемент за самата брава. Исторически утвърденото конструктивно решение на патрона го прави механично уязвим. С цел да защити патрона от механична атака, Солид 55 разработи и предлага собствена защита – ProBox. Това е усилена стоманена кутия за вътрешен монтаж на бравата. Патронът се защитава от масивно закалено стоманено тяло с ринг, потъващ в развалцовано място в стоманената кутия. Това прави практически невъзможно разбиването на патрона. ProBox е допълнително усилена с 4 мм стомана или общо 7,2 мм стомана в областта на бравата, която защитава заключващият механизъм.

10 щифтов патрон, с изключително голяма секретност и с много възможни комбинации. Ключът е ямков, с нов ергономичен дизайн. Благодарение на по-добрия захват, ключът пасва идеално в ръката и прави ежедневната му употреба много лесна.

Патронът съчетава няколко защити:

  • Защита срещу изваждане;
  • Защита срещу отваряне чрез метода “bumping”;
  • Защита срещу разпробиване;

Патронът се предлага във вариант само с 5 ключа /в никел/.

Моделът притежава много добра изолация благодарение на пълнежът от минерална вата в крилото.

Цената на вашата сигурност

Цена: 2281 лв. с ДДС.
В цената не е включен монтаж.

Вратите за къща не са подходящи за излагане на пряка слънчева светлина, директно снегонавяване или дъжд. Задължително е те да бъдат монтирани под козирка.

Солид 55 запазва правото си на технически и ценови промени.

Всички снимки са илюстративни.

Блиндирани врати Серия 50 са преминали успешно изпитания за оценка на експлоатационните им показатели и резултатите са посочени в следните документи:

– Протокол от изпитване на устойчивост срещу опит за ръчно разбиване – клас С4

– Сертификат за пожароустойчивост – EI30 минути

– CE маркировка

Гаранционен срок – 24 месеца.

В цената на продукта не е включен транспорт извън гр. София.