Полезни съвети

Защо FeRi?

Защото е произведена от фирма Солид 55, която близо 30 години се доказва като лидер и водещ производител. Солид 55 е гаранция за безкомпромисно качество и иновации, свидетелство, за което са безбройните ни доволни клиенти.

Защото е създадена в новоизградената и модерна производствена база на фирма Солид 55, механизирана с оборудване от най-висок клас в обработката на метал.

Защото българският потребител заслужава най-доброто! Фери е сигурна врата, от утвърден български производител, с отлична визия и конкурентна цена!

Защото предлагаме на клиентите цялостно обслужване – от вземането на размера, през монтажа, гаранционното и накрая след гаранционното обслужване.

Защото нашият сервиз е насреща 24 часа в денонощието за съдействие на клиентите.

Защото даваме възможност покупката на вратата да е наистина дългосрочна инвестиция, благодарение на специално създадената конструкция, която позволява внедряване на нови заключващи системи.

Защото Солид 55 застава зад врати FeRi с името си и дава на клиентите си 2 години пълна гаранция!

Какво трябва да знаем за външната врата, за да вземем правилното решение.

Само наистина доказалият се производител може да предложи ниска цена, зад която стои високо качество. Вратите, произведени в Европейския съюз отговарят на нормативните изисквания, а производствените компании подлежат на санкции.

Металната врата дали наистина е метална? За да бъде устойчива срещу нападение, външната врата трябва да е направена от цял лист студено-валцована ламарина, която да е подсилена със здрави стоманени профили, разположени в уязвимите при взлом зони на крилото.

Или защо Солид 55 ползва от близо 30 само един вид панти за всички свои блиндирани и метални врати. След здравината на металното крило, другият ключов компонент, гарантиращ здравината на вратата е металната каса. Солид 55 произвежда индивидуална метална каса за всяко метално крило. Тя трябва да отговаря на тежестта на вратата. Металната каса е със специално огънат профил с канал за гумено уплътнение, в което при затваряне крилото да прилепва и уплътнява плътно.

И най-здравото крило не би струвало нищо ако вратата скърца. За да избегне експлоатационната амортизация, Солид 55 залага от близо три десетилетия на италиански 3D лагерни панти, които позволяват реглаж в три посоки. Това гарантира пълно прилепване на вратата към металната каса и уплътнението.

Или защо стериопорът не е удачен изолационен пълнеж. Една от най-честите причини за смяна на вратата е нахлуването на студ и шум от стълбищната площадка. Ето защо врати Фери са с пълнеж от минимум 40мм. минерална вата, която изолира дома от случващото се пред вратата.

За да гарантира спокойствието на клиентите, гласували доверие в продуктите и, Солид 55 поддържа дългогодишно партньорство с водещи производители на брави и заключващи системи от цял свят. Компанията избира за своите врати надеждни брави и секретни патрони с висок клас на сигурност, но и с възможност за подмяна и надграждане във времето. Защото надеждността на произведените от Солид 55 врати е ежедневен и непрестанен приоритет, а сигурността на клиентите не търпи компромиси.

Като фирма със свой иновативен почерк и вървяща в крак с тенденциите и новостите в интериорния и екстериорен дизайн, Солид 55 знае, че външният вид е от изключителна важност. Затова врати Фери са „облечени” с 8мм. МДФ плоскости, покрити със специално ламинатно покритие, гарантиращо здравина и дълъг живот. И за да осигури на клиентите си избор и възможност за комбинация между външна и интериорни врати, плоскостите могат да бъдат подменени на място.
    Contact Us

    We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

    Start typing and press Enter to search