Skip to content

Модел Outflat M

Хармонията в детайлите!

drawnAsset 2

Отлична изолация

Моделът притежава уплътнение в крилото и касата, както и отлична шумо- и топлоизолация, благодарение на пълнежа от минерална вата в крилото.

drawnAsset 11

Outflat плоскости

Този модел дава възможност за пълно визуално съчетаване с гаражната врата или дограмата. xDoor 50 Outflat М е специално разработена за по-тежки атмосферни условия като вместо традиционните плоскост от фурнир или боя, вратата е с уникален сандвич панел – Outflat.

Предимства

Probox

Има ли значение как са монтирани в крилото заключващата брава и секретният патрон? Масивен стоманен механизъм с обща дебелина 7,2мм, защитаващ заключващия механизъм. Развалцован борд и високо закалена рингова защита за предпазване на патрона от изкъртване.

Outflat плоскости

Когато двете плоскости на крилото са MDF, специално обработен с с UV грунд за външни условия + 0,3 мм горещо поцинкован стоманен лист, покрит с PVC филм, то вие ще сте сигурни, че сте направили отличен избор на врата за къща! Поздравления!

Характеристики

При патронната брава секретността е в патрона, който е външен елемент за самата брава. Исторически утвърденото конструктивно решение на патрона го прави механично уязвим. С цел да защити патрона от механична атака, Солид 55 разработи и предлага собствена защита – ProBox. Това е усилена стоманена кутия за вътрешен монтаж на бравата. Патронът се защитава от масивно закалено стоманено тяло с ринг, потъващ в развалцовано място в стоманената кутия. Това прави практически невъзможно разбиването на патрона. ProBox е допълнително усилена с 4 мм стомана или общо 7,2 мм стомана в областта на бравата, която защитава заключващият механизъм.

  • Нова разработка на Солид 55 с удобна ръкохватка от вътрешната страна;
  • В комплекта има включени 5 ключа и един майсторски ключ;
  • Новият патрон има 6 активни пина;
  • Притежава 2 щифта против разпробиване;
  • С анти-бъмпинг защита;
  • Персонализирана карта на притежателя за повече сигурност;
  • Патронът притежава Сертификат EN 1303

Моделът притежава много добра изолация благодарение на пълнежът от минерална вата в крилото.

Специално разработен за излагане на непреки външни условия! Две плоскости от 8 мм МДФ обработен с UV грунд за външни условия + 0,3 мм горещо поцинкован стоманен лист, покрит с PVC филм.

Цената на вашата сигурност

Цена: 2300 лв. с ДДС. В цената не е включен монтаж.

Вратите за къща не са подходящи за излагане на пряка слънчева светлина, директно снегонавяване или дъжд. Задължително е те да бъдат монтирани под козирка.

Солид 55 запазва правото си на технически и ценови промени.

Всички снимки са илюстративни.

Блиндирани врати Серия 50 са преминали успешно изпитания за оценка на експлоатационните им показатели и резултатите са посочени в следните документи:

– Протокол от изпитване на устойчивост срещу опит за ръчно разбиване – клас С4

– Сертификат за пожароустойчивост – EI30 минути

– CE маркировка

Гаранционен срок – 24 месеца.

В цената на продукта не е включен транспорт извън гр. София.