Skip to content

Модел mDoor 1.0

Бюджетна, но безкомпромисна сигурност

drawnAsset 10

Механична сигурност

Моделът притежава допълнително подсилена стоманена конструкция и заключване в общо шест точки чрез специални девиатори. Механичната патронна брава и патрон са в сигурни ръце благодарение на стоманената защита срещу разпробиване.

drawnAsset 2

Отлична изолация

mDoor 1.0 притежава уплътнение в крилото и касата, както и отлична шумо- и топлоизолация, благодарение на пълнежа от минерална вата в крилото.

Предимства

Probox

Има ли значение как са монтирани в крилото заключващата брава и секретният патрон? Масивен стоманен механизъм с обща дебелина 7,2мм, защитаващ заключващия механизъм. Развалцован борд и високо закалена рингова защита за предпазване на патрона от изкъртване.

Сигурност и удобство

Сигурна заключваща система – италианска патронна брава с патрон Solid 6. Бързо и лесно заключване отвътре, благодарение на удобна ръкохватка. С анти-бъмпинг защита.

Характеристики

При патронната брава секретността е в патрона, който е външен елемент за самата брава. Исторически утвърденото конструктивно решение на патрона го прави механично уязвим. С цел да защити патрона от механична атака, Солид 55 разработи и предлага собствена защита – ProBox. Това е усилена стоманена кутия за вътрешен монтаж на бравата. Патронът се защитава от масивно закалено стоманено тяло с ринг, потъващ в развалцовано място в стоманената кутия. Това прави практически невъзможно разбиването на патрона. ProBox е допълнително усилена с 4 мм стомана или общо 7,2 мм стомана в областта на бравата, която защитава заключващият механизъм.

Нова разработка на Солид 55 с удобна ръкохватка от вътрешната страна. В комплекта има включени 5 ключа и един майсторски ключ. Новият патрон има 6 активни пина и притежава 2 щифта против разпробиване.
С анти-бъмпинг защита и персонализирана карта на притежателя за повече сигурност. Патронът притежава Сертификат EN 1303.

Моделът притежава много добра изолация благодарение на пълнежът от минерална вата в крилото.

Цената на вашата сигурност

Цена: 1975 лв. с ДДС.
В цената не е включен монтаж.

Солид 55 запазва правото си на технически и ценови промени.

Всички снимки са илюстративни.

 

Блиндирани врати Серия 50 са преминали успешно изпитания за оценка на експлоатационните им показатели и резултатите са посочени в следните документи:

– Протокол от изпитване на устойчивост срещу опит за ръчно разбиване – клас С4

– Сертификат за пожароустойчивост – EI30 минути

– CE маркировка

Гаранционен срок – 24 месеца.

В цената на продукта не е включен транспорт извън гр. София.