Skip to content

Модел mDoor 2.0

Механична сигурност за традиционалисти

drawnAsset 7

Механична сигурност

Ако търсите повече сигурност, но сте привърженик на традиционните, механични методи на заключване, това е вашата врата. Моделът предлага високо ниво на сигурност със своите шест точки на заключване и много висок клас патрон.

drawnAsset 2

Отлична изолация

Моделът притежава уплътнение в крилото и касата, както и отлична шумо- и топлоизолация, благодарение на пълнежа от минерална вата в крилото.

drawnAsset 12

Възможност за дизайн

Изключителният външен вид на mDoor 2.0 ще ви накара да я обикнете от пръв поглед! А възможността да промените дизайна ще я направи вашата врата!

Предимства

Probox

Има ли значение как са монтирани в крилото заключващата брава и секретният патрон? Масивен стоманен механизъм с обща дебелина 7,2мм, защитаващ заключващия механизъм. Развалцован борд и високо закалена рингова защита за предпазване на патрона от изкъртване.

Патентована сигурност

Патронът, включен в модела е Solid Snake и притежава уникален, приличащ на змия канал, който взаимодейства със специални щифтове, осигуряващи допълнителна защита на заключването. Каналът, наречен „Snake” е патентован (никой освен Солид 55 не може да предлага този патрон и съответно да предлага заготовки за ключа). Това предпазва срещу неоторизирани дубликати на ключа и увеличава броят комбинации.

Характеристики

При патронната брава секретността е в патрона, който е външен елемент за самата брава. Исторически утвърденото конструктивно решение на патрона го прави механично уязвим. С цел да защити патрона от механична атака, Солид 55 разработи и предлага собствена защита – ProBox. Това е усилена стоманена кутия за вътрешен монтаж на бравата. Патронът се защитава от масивно закалено стоманено тяло с ринг, потъващ в развалцовано място в стоманената кутия. Това прави практически невъзможно разбиването на патрона. ProBox е допълнително усилена с 4 мм стомана или общо 7,2 мм стомана в областта на бравата, която защитава заключващият механизъм.

Патрон с уникален, приличащ на змия канал, който взаимодейства със специални щифтове, осигуряващи допълнителна защита на заключването. Каналът, наречен „Snake” е патентован (никой освен Солид 55 не може да предлага този патрон и съответно да предлага заготовки за ключа). Това предпазва срещу неоторизирани дубликати на ключа и увеличава броят комбинации. Патронът съчетава няколко вида защити:

  • Информационна защита (контролирано вадене на дубликати на ключа) – само от изложбените центрове на Солид 55 или от официални представители на фирма;
  • Защита срещу отваряне чрез метода „bumping”;
  • Защита срещу разпробиване;

Патрон Солид Snake притежава още:

  • Клиентска карта;
  • Ергономичен дизайн на ключа.

Допълнителни функции:

  • Майсторски ключ
  • Възможност за отваряне отвън при наличие на друг ключ от вътрешната страна.

Моделът притежава много добра изолация благодарение на пълнежът от минерална вата в крилото.

Цената на вашата сигурност

Цена: 2975 лв. с ДДС.
В цената не е включен монтаж.

Солид 55 запазва правото си на технически и ценови промени.

Всички снимки са илюстративни.

 

Блиндирани врати Серия 50 са преминали успешно изпитания за оценка на експлоатационните им показатели и резултатите са посочени в следните документи:

– Протокол от изпитване на устойчивост срещу опит за ръчно разбиване – клас С4

– Сертификат за пожароустойчивост – EI30 минути

– CE маркировка

Гаранционен срок – 24 месеца.

В цената на продукта не е включен транспорт извън гр. София.